Svojim poslovnim partnerjem nudimo celostno rešitev za dobavo artiklov široke potrošnje in njihovo promocijo na lokalnem tržišču. Zavedamo se, da je hiter odziv na svetovne trende, ob predpogoju kvalitete izdelkov in storitev, ključ do uspeha. Naše poslanstvo je omogočiti le najboljše za naše stranke in končne potrošnike. Nenehno težimo k razvoju kakovostnih storitev in ponudbe; zagotovitvi še boljše distribucijske podpore, razvoju novih projektov, širitvi blagovnih skupin in strokovni marketinški podpori. Z novimi vizijami in priložnostmi, ki jim gremo naproti, ciljamo k izpolnitvi  vseh pričakovanj zaupanja vrednega dobavitelja.

DISTRIBUCIJA

Distribuiramo kvalitetne, inovativne, konkurenčne in vizualno privlačne izdelke za vsak dom in gospodinjstvo. Z lastnim distribucijskim centrom in logistiko distribuiramo blago na želeni naslov v Sloveniji in Balkanski regiji. Poleg obstoječe operativne zaloge ima naše podjetje kontinuiteto prihoda blaga. Naše ključne prednosti so: HITROST, FLEKSIBILNOST in KVALITETA STORITVE.

PODPORA

Za celoten prodajni program nudimo svetovanje o značilnostih posameznih izdelkov, njihovi sestavi, materialih in navsezadnje sami uporabi; naš cilj je, da potrošniki že ob prvem stiku z nami začutijo utrip drugačnosti. Prodajne dejavnosti poslovnih partnerjev bomo podprli s široko paleto marketinških in analitičnih orodij. V prodajnem programu, ki ga zastopamo, smo zmožni zadovoljiti potrebe tako rednih prodajnih programov kot tudi velikih akcijskih prodaj, B2B akcij, programov zvestobe itn..

SERVIS

Našim partnerjem in končnim potrošnikom omogočamo dobavo rezervnih delov in nudimo vse potrebne servisne storitve.