Podjetje Tcc Plus, d.o.o. je vodilno v distribuciji artiklov široke potrošnje na področju Slovenije in Balkana. V sodelovanju z vodilnimi podjetji iz naše stroke na lokalne trge prinašamo globalne trende in novosti.

 

Naš prodajni program zajema kvalitetne, inovativne in konkurenčne izdelke za vsak dom in gospodinjstvo. Artikle iz naše ponudbe odlikuje vrhunska kakovost tako pri materialih, iz katerih so izdelani, kot tudi pri inovativnih postopkih njihove proizvodnje.

 

Poleg obstoječe operativne zaloge ima naše podjetje kontinuiteto prihoda blaga. V prodajnem programu, ki ga zastopamo, smo zmožni zadovoljiti potrebe tako rednega programa kot tudi velikih akcijskih prodaj, B2B akcij, programov zvestobe … S širokim prodajnim programom, visoko-kakovostnimi produkti in storitvami, konkurenčnimi cenami ter ažurnostjo ob dobavah, ohranjamo status zaupanja vrednega dobavitelja, beležimo pa tudi stabilno in konstantno rast poslovanja. V določenih prodajnih kategorijah smo prav tako prepoznavni z lastnimi linijami produktov.