Naša ponudba zajema široko ponudbo kakovostnih izdelkov za dom in gospodinjstvo svetovno priznanih blagovnih znamk. Z združitvijo kvalitete, inovativne tehnologije in funkcionalnega dizajna, so izdelki dovršeni v celoto, ki vam bo pričarala popolnoma nove izkušnje že ob prvi uporabi. Prodajni program zajema:

 

POSODA IN PONVE

Posamezni kosi in seti različnih sestav iz visoko kakovostnih materialov med katerimi so nerjaveče jeklo, aluminij, alugus, emajl, karbonsko jeklo, itd. Uporabljamo sodobne ročaje in inovativne premaze proti prijemanju hrane. Našo posodo in ponve odlikujejo izjemna trpežnost, ondpornost in energetska učinkovitost. Prodajni program zajema tudi čajnike, lonce za mleko (klasične ali na pisk) in posodo za kavo različnih velikosti in materialov.

 


EKONOM LONCI

Široka paleta modelov, vse od klasičnih do inovativnih modelov z enoročnim odpiranjem. Naši ekonom lonci so izdelani iz najkvalitetnejšega nerjavečega jekla in so na voljo posamezno, ali v setih. Za vse modele iz naše ponudbe prav tako nudimo servis in originalne rezervne dele.

 


PEKAČI

Naši klasični karbonsko-jekleni in moderni silikonski pekači so primerni za vsako gospodinjstvo. So izjemno kakovostni, lahki in prevlečeni z marmornimi, keramičnimi, ali teflonskimi premazi, ki zagotavljajo enostavno uporabo, ter čiščenje z lahkoto.

 


NOŽI

Noži visoke kakovosti, narejeni iz keramike ali nerjavečega jekla z možnostjo različnih premazov proti prijemanju hrane ob rezanju. Naša ponudba vsebuje posamezne modele nožev različnih velikosti in sete v različnih sestavah. V ponudbi je tudi široka paleta stojal za nože.

 


JEDILNI PRIBOR

Jedilni pribori iz nerjavečega jekla odlične kakovosti posamezni ali v setih (16, 24, 30 in 72 delni v kovčku). Na voljo tudi z PVC ročaji v različni barvi.

 


PORCELAN, KERAMIKA IN STONEWARE

Širok nabor pekačev iz stoneware-a, ter krožnikov, skodelic, skled in ostalih artiklov iz keramike in porcelana, različnih dizajnov in dekorjev. Na voljo posamezno, ter v kompletih.

 


GOSPODINJSKI PRIPOMOČKI

Kuhinjski pripomočki iz nerjavečega jekla in nylona, ribeži, cedila, mix sklede, odpirači, možnarji, kruhovniki, doze za shranjevanje in ostali gospodinjski in kuhinjski pripomočki.

 


IZDELKI IZ STEKLA

Stekleni pekači in doze za shranjevanje živil v različnih oblikah in velikostih. Na voljo posamezno ali v setih.

 


GOSPODINJSKA PLASTIKA

Posode za shranjevanje živil doma in na poti. Pestra izbira oblik, velikosti in dizajnov tako posameznih kosov kot tudi kompletov.

 


LESNA GALANTERIJA

Širok nabor artiklov iz kakovostnega lesa, poleg klasičnih vrst lesa nudimo tudi izdelke iz bamboo lesa. Lesene deske za rezanje živil, kuhinjski pripomočki, stojala za nože in začimbniki

 


MENAŽNE POSODE IN TERMO STEKLENICE

Izdelki namenjeni praktičnemu in varnemu transportu hrane in pijače in ohranjanju njihove temperature med transportom. Pester nabor termo steklenic, potovalnih lončkov, posod za hrano iz nerjavečega jekla oziroma termo izolacijskega pvc-a.

 

 

MATERIALI IN PREMAZI

Za kataloge in podrobnejše predstavitve prodajnega programa nas kontaktirajte po telefonu, ali e-pošti. Vsi artikli v naši ponudbi so izdelani iz materialov najvišje kakovosti, ter zaščiteni z najsodobnejšimi prevlekami. Več o materialih in premazih najdete spodaj.